Klostergydens-Fisk.dk

Bestil fisk.....         Klik på indkøbsvognen
Profil:

Indehaver / Daglig chef Helene Aaen

Klostergydens Fisk har siden 2005 leveret fisk og skaldyr af topkvalitet fra vores butik på Klostergyden 9a i Sæby.

Anført af indehaver og ejer, Helene Aaen , er vi i dag en veletableret fiskeri-institution i nordjylland.

Vi arbejder vi hele tiden på at styrke vores kodeks, hvor personlighed og kvalitet er nøglebegreber.

Vi er absolut ikke bare en fiskehandler i gængs forstand, men vi er et fiskehus, hvor vægten lægges på råvarer af allerhøjest kvalitet.

Af samme grund stræber vi altid efter at bringe det friskeste produkt til vores kunder

Profil: WEB-Fisk

I 2013 udvidede vi den fysiske butik på Klostergyden 9a med en internetbutik.

Internetbutikken er nu (2014) landsdækkende, og selvfølgelig døgnåbent.

Så når familien er gået til ro, har du mulighed for i ro og mag at går i netbutikken og handle.

I web-butikken hersker den samme høje kvalitet som i selve fiskeri-forretningen. Det vil sige, at fiskene som hovedregel handles om morgenen på auktion – og leveres samme dag til web-fisk kunderne.

Håndfileterede fisk

Vores fisk er som regel håndfileterede

Håndfiletering er meget mere skånsom mod fisken, end maskinudbening, som kræver meget store mængder vand - hvilket udvander fiskens smag og struktur. Derved bevares den gode smag også meget bedre.

Friskfangede fisk

Helene er husets sjæl - og din garant for, at vores kvalitetsbutik altid er forsynet med friskfangede fisk. Der bliver aldrig gået på komprommis med kvaliteten.